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2018 Dalva Vintage

Castas: Blend de Vinhas Velhas.

Enólogo: José Manuel Sousa Soares.

Notas de Prova: .

Origem

Produtor

,

Capacidade

Teor Álcool

58,75

Sugestões: Acompanha maravilhosamente queijos intensos, podendo também ser bebido sozinho. Armazenar em posição horizontal, em local fresco e seco, ao abrigo da luz e de oscilações de temperatura. Servir à temperatura entre 16ºC e 18ºC. Consumir com moderação.

Prémios e Recomendações

2020
Decanter World Wine Awards
, Reino Unido | Prata, 93/100 PTS, “Ripe mulberry, cocoa and black raspberry liqueur aromas lead to a luscious palate of firm, ripe berry flavours with chalky grip.”
Concours Mondial de Bruxelles, Bélgica | Prata

2019
Robert Parker – Wine Advocate
, Mark Squires, EUA | 90/100 PTS, “This has better structure, by a little, and more precision than its sibling from Ventozelo. A bit fresher and less jammy, this has somewhat better tension and grip on the finish too. Lifted and pure, it shows well, although with only average concentration. You’ll remember it most because it tastes great. The fruit is ahead of the structure, but the price is right for a Port you can drink young. Plus, perhaps drink it a little cooler than normal.”
Revista de Vinhos, José João Santos, Portugal | 17,5/20 PTS, “Opaco. Alia fruto vermelho e silvestre a um floral muito elegante. Nada se sobrepõe, tudo está integrado. Mantém-se elegante na boca, tem tanino duro, estrutura sólida e final demorado. É um vinho de silhueta fina, nesta fase discreto.”
Wine Enthusiast
, Roger Voss, EUA | 87/100 PTS, “The wine is not properly in balance, with very ripe fruit and an open character that suggests it is developing quickly. Spice and red fruits are dominant. Drink from 2026.”

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